Treballs hivern 2019

En aquests mesos hem treballat en la rehabilitació de la Torre Amat de Cardedeu (1920), obra del arquitecte Ramón Puig Gairalt que influenciat pel seu viatge a Viena li dona una configuració tant exterior com interior del estil dels Palaus Vienesos, cosa que fa d’aquesta construcció una peça singular. 

També hem fet els treballs de pintura a la Casa Viader de Cardedeu, casa modernista del 1922, en motiu de la propera inauguració del “Museu del Cacaolat”, producte inventat per el Sr. Marc Viader de Cardedeu.

 

 

 

Aquí també hem fet, amb pintura, una imitació de mosaic hidràulic que ha permès recuperar la configuració original de les estades, on s’havia malmès, sense cap obra de paleta i amb totes les garanties per ser usat.

 

Aquestes són les dues feines més destacables, però també n’hem fet d’altres: restauració d’un rètol de ferro colat del 1928 per l’Ajuntament de Calella, en col•laboració amb el paisatgista Eliseu Guillamon.

 

 

Remodelació d’un apartament en col•laboració amb Fusteria Cortina.

 

Murals en habitacions per joves.

Restauració del mobiliari policromat de la Torre Amat.

 

I, com sempre, hem seguit pintant a les cases dels nostres clients de sempre, donant-los el nostre servei amb la qualitat que ens demanen.